ثبت نام در: دوشنبه 31 خرداد 1389, 10:12 قبلازظهر مکان: آمل / خ /طالب آملی/دریای 45 نامه ها: 104 تشکر شده 191 بار در 76پست
به نظر شما آیا رپ تونسته مثل پاپ در ایران پیشرفت داشته باشه و در آینده میتونه جای پاپ رو بگیره ؟ دوستان توی این موضوع می تونن هرچی از رپ می دونن و اگر از رپرهای داخلی خبرهایی رو دارن و خلاصه اینجا می تونن هر چی در مورد رپ و سبک های مختلفش و در مورد رپرها ش بگن . دوستان لطف کنن اسم رپرهایی روکه بهشون علاقه دارن بنویسن تا ببینیم بین رپرها کی پرطرفدارتره ( خارجی یا داخلی)
ثبت نام در: دوشنبه 31 خرداد 1389, 10:12 قبلازظهر مکان: آمل / خ /طالب آملی/دریای 45 نامه ها: 104 تشکر شده 191 بار در 76پست
از نظر من رپ یا همون موسیقی زیر زمینی ایران در این چند سال اخیر تونسته خوب پیشرفت کنه و از حق نگذریم واقعا" موفق بوده اما من رپ رو همیشه یک مکمل خوب برای پاپ می دونستم چراکه هرموقع رپ در کنار پاپ قرار می گرفت یه اثر خوبی از آب در میومد ولی وقتی یک رپر به تنهایی یک آهنگ رپ رو بیرون میده هرقدر هم که خوب باشه باز هم زود از یاد میره و اینطوری فقط عمر یک آهنگ رپ کوتاه می شه . همون طور که گفتم رپ یک مکمل خوب برای پاپ خواهد بود و هیچ وقت نمی تونه جای اون رو بگیره 1- اولین خبر در مورد گروه ( Zed bazi ) که به گفته هایی پر طرفدار ترین گروه رپر ایران هستند : این گروه در سایت خودشون خداحافظی این گروه رو اعلام کردند و در 14 خرداد ماه آخرین آهنگ شون رو به اسم داستان ما بیرون دادند و فعلا از رپ کناره گیری کردند 2- دومین خبر در مورد حسین رحمتی یعنی حسین ابلیس : حسین ابلیس از رپر های قدمی بعد از رفتنش از ایران وبعد از خوندن آخرین آهنگ خودش به اسم حسرت از رپ فارسی خداحافظی کرده و فعلا آهنگی از او نخواهیم دید . 3- سومین خبر مربوط می شه به سروش لشگری یا همون شروش هیچ کس : سروش بعد از رفتن خودش از ایران و بعد از کنسرت موفقیت آمیز خودش در مالزی به طور مسافرتیش ادامه خواهد داد و کنسرت های خودش رو در کشور های خارجی برگذار خواهد کرد . (اخبار موسیقی ها) 1- آهنگ بغض گلو که برای اولین بار پویا به همراه عکس خودش بیرون داده 2- آهنگ آسان و گروه 01 به نام چرا 3- آهنگ سعید کرمانی به اسم ایکبیری البوم عرفان به نام : همیشگی که از طرف گروه پایدار و عرفان هست و دو سال براش وقت گذاشتند من از امیر قیامت با سبک دیسلاو خوشم میاد
به نظر من که تلفیق موسیقی زیبای پاپ با سبک منفور رپ کار فوق العاده بیخود و مذخرفیه....... یک معجون عجیب و غریب که داره کم کم همه جا هم فراگیر میشه و ابتذال رو رواج میده.... من که هر آهنگی شنیدم که توش رپ داشته از خجالت تا آخر آهنگ رو گوش ندادم و قطعش کردم.... البته ممکنه رپر هایی هم باشند که فقط از دردهای جامعه بگند اما به نظر من همون هم زیاد خوب نیست و بهتره کلا سبک رپ بر انداخته بشه........... باور کنید وقتی من یک آهنگ درپیت از همین پاپ-رپ خوان ها گوش میدم واقعا شرمنده میشم و برای خودم و اونا متاسف میشم... حالا وقتی که آهنگ استاد معین رو گوش میدم همون وقتیه که افتخار میکنم به این انسان بزرگ که خواننده این آهنگه و به تمام عوامل آهنگ و به خودم افتخار میکنم !!!! وقتی آهنگی زیبا افتخار می آفریند *******استاد معین سرور خوانندگان ایرانی******** نذار پایان این احساس شیرین بشه بی تو غم فرسودن من ...
سلام به همگی به نظر من موسیقی و آواز از بهترین هنرها هستن و میتونن نفوذ زیادی در روح آدم داشته باشن مثلا میگم من بعد از شنیدن صدای استاد معین کمی آروم میشم ، خوب ببینید کدوم دارو رو سراغ دارین که فقط در عرض چند دقیقه اثر کنه پس متوجه تاثیر بیش از حد هنر (بیشتر موسیقی و آواز) در روح آدم میشیم . حالا ببینید این غدای روح هر روز و هرروز داره بد تر میشه و به نظر من سبک رپ به عنوان نوعی از موسیقی که باید ایجاد آرامش یا انرژی کنه بیشتر اعصاب آدم رو ضعیف میکنه ، آرامش رو به هم میزنه و اصلا گاهی اوقات 2 تا آهنگ به سبک رپ برای یه سر درد روزانه کافیه . حالا خودتون قضاوت کنید . . . . موفق باشید
[ ویرایش شد. جمعه 8 مرداد 1389, 12:45 بعدازظهر ]
خدایا اگر من بد کنم بنده خوب تورا فراوان هست اما اگر تو مدارا نکنی مرا خدای دگر کجاست؟
ولی خوب بعضیا که نه خیلی ها به این سبک خوندن علاقه دارند-امین جان هم گفتند که داره کم کم جا باز میکنه و جای پاپ را نمیگیره و داره در کنارش اجرا میشه
حسین تهی قشنگ میخونه-اگه توی رپرها ابتذال نباشه قابل تحمل تر میشه
حالا هر کس نظر و عقیده ای داره و بعضیا هم عاشق معینند و هم پیگیر رپ!! البته شاید عجیب باشه
امین هم انگار این انجمن رو گذاشت تا ببینه طرفداران معین عزیز نظرشون راجع به رپ جدید چیه؟ ^cd^ توی آسمون عشقم غیر تو پرنده ای نیست روی خاموشی لبهام جز تو اسم دیگه ای نیست
آقا دم همتون گرم نظرات ردیفی داشنید
جناب نخست وزیر دمت گرم دوستان راستش من خودم زیاد رپ گوش نمی دم ولی از آقا ی نخست وزیر شنیده بودم که طرفدارای استاد از رپ خوششون نمیاد فقط می خواستم خودم از نزدیک لمس کنم دلم در بند عشق است :13::13: خودم در فکر دریام
وقتی 3 ثانیه رپ گوش کنم اعصابم به اندازه 3 ساعت میریزه به هم . چیه آخه این رپ . یه چیز از شهرام شپره گوش دادم که حرف خوبی بود گفت که فقط از جوانهای موسیقی یه خواهش دارم اونم اینکه دور رپ را خط بکشید رپ تو ملت ایران و فرهنگ ایرانی و موسیقی ایرانی هیچ جایی نداره .
[ ویرایش شد. شنبه 9 مرداد 1389, 08:06 قبلازظهر ]
فصل گل فصل عقاقی فصل سازگاری ساغر و ساقی فصل خوب انتظار از پشت شیشه فصل دلبستگی ساقه و ریشه
ثبت نام در: يكشنبه 9 تير 1387, 09:04 قبلازظهر مکان: نجف آباد نامه ها: 45 تشکر شده 60 بار در 22پست
با اين كه از رپ خوشم نمياد و رپرها را اصلا خواننده نميدانم ولي خوب رپ مخلوط با پاپ را ميشه در مجالس گوش داد و باهاش شادي كرد بگو که گل نفرستد کسی به خانه من که عطر یاد تو پر کرده آشیانه من -لینک (کلیک کنید)-
آخ اگه معین بخواد از رپ استفاده کنه... حالا چی کار میکنید؟ آیا بازم عاشق معین میمونید؟چرا دیگه؟ ^cd^ توی آسمون عشقم غیر تو پرنده ای نیست روی خاموشی لبهام جز تو اسم دیگه ای نیست