این دومین باری است که انجمنی را در این محفل بزرگ معینی آغاز میکنم
دوستان گلم از جمله پیام بیوگرافی از استاد تهیه کرده ه اند از دوستان خواهشمندم هر اطلاعاتی از استاد و حتی اطلاعاتی که از صحت اونها صد در صد مطمئن نیستید در این انجمن مطرح کنید که با تبادل نظر دوستان بتونیم شرح حال کاملتری از استاد معین تهیه کنیم
حال اطلاعات حقیر :
1) شغل خانوادگی والبته شغل پدر مقسم نفت بوده یعنی یکی از کسانی که وظیفه تقسیم نفت در نجف آباد را بر عهده داشته اند
2) ازدواج اول استاد در نجف اباد صورت گرفته که با احتساب دو ازدواج بعدی ، متاسفانه سه ازدواج نا موفق را استاد داشته اند خودم اینجا دلم اونجا همه راز نیازم اونجا ای خدا عشق منو یار منو اون گل نازم اونجا( اصفهان)
3) برادر مرحوم استاد (فتح ال..) پس از تحمل سه سال بیماری در اثر سکته، در بستر بیماری به دیار باقی شتافتند شغل این برادر استاد قصابی بوده است
4) رابطه استاد با افراد خانواده در ایران بسیار نزدیک می باشد به طوری که با کمک های مالی ایشان یکی از اعضای خانواده ایشان برای عمل راهی یکی از بیمارستانهای خارج از یران شدند و کمک به برادر زاده ها که اطلاعات بیشتری در دست هست ولی بعلت اینکه ممکنه باعث ناراحتی باشه از گفتن اونها امتناع می نمایم و البته تهیه بلیت برای تعدادی زیاد ازاقوام ودوستان برای سفر به دبی و همراهی والبته ملاقات دوباره به همراه محل اقامت و... 5) ودیگر اینکه پریچهر معین تحصیلات دانشگاهی دارد والبته زمان تحصیل را زود تر از مؤد به پای رسانیده اند
6) استاد مدتی هم درمحضر گلپایگانی(گلپا) به تعلیم آوازو دستگاههای موسیقی پرداخته اند
7) استاد معین چند جلسه هم در محضر اسناد تاج اصفهانی کسب فیض نموده اند که استاد تاج نکته ای را با ایشان متذکر می شود که باعث جدا شدن استاد از استاد تاج اصفهانی میشود اطلاعت فوق کاملا موثق واز طرف یکی از نزدیکان خانواده استاد در نجف اباد تهیه شده بود
و حالا چند سوال : پریچهر از کدام یک از همسران استاد می باشد واین مصرع اشاره با چه مفهومی دارد تو از هزارو یک شبی پریچهر آیا ربطی به هزارو یک شب اصفهان دارد یا.. عکس زیر مربوط به کدام ازدواج استاد می باشد
من شخصا از ازدواج معين در ايران بي اطلاع بودم... در مورد شعر پريچه كه مشخصه اون شعر اصلا هيچ ربطي به پريچه نداره..و قبل از به دنيا اومدن پريچه سروده شده.. من شنيدم كه پريچه نام مادر اردلان سرفراز بود..البته مطمئن نيستم.. اگر گفته شما رو صحيحدر نظر بگيريم پريچهر معين به هيچ وجه نميتوند دختر همسر اول معينباشد..چون اون ازدواج اگر در ايران باشد و قبل از انقلاب..سن پريچهر ميبايستحدود 30 مي شد..كه نمي شود.. دختر همسر اخري هم كه نيست اين موضوع مشخصه... اما اون عكس باز هم به نظر نمياد عكس مال زمان اول كه شما گفتي باشد..به دليل اينكه {فكر نميكنم} مراسم عقد در ك خانواده مذهبي؟ اينچنين باشد. پس احتمال اينكه مال همسر دوم معين باشه بيشتره...
مندر مورد ازدواج معين در ايران شك دارم {شايد فقط نامزدي و غيره بوده؟؟} اما بقيه حرفهاي شما روتاييدميكنم. جنسم از خاک و دلم خاکی تر..
من مي دونم كه معين در نجف آباد نامزدي داشته و حتي در شرف ازدواج هم بودن ولي معين بر اثر مسائلي اونو رها مي كنه يا شايد هم مجبور ميشه كه رها كنه و از كشور خارج بشه...البته صحتش بر مي گرده به نزديكان معين در جواني در نجف آباد كه ازشون پرسيدم تاييد كردن...حالا نمي دونم تا چه حد صحيحه ولي چيزي كه مسلمه اينه كه مسئله در حد نامزدي بوده و نه ازدواج...ممنون
ثبت نام در: دوشنبه 5 شهريور 1386, 21:18 بعدازظهر مکان: Ahwaz نامه ها: 404 تشکر شده 42 بار در 22پست
راستش منم در مورد ازدواج معین در ایران اطلاعی ندارم اما خب اگه چیزی بود امکان نداشت جایی درز نکنه اگه دقت کنید تو هیچ کجا صحبتی از این ازدواج نشده .
پریچهر هم که از همسر ایرانی ایشون که در خارج از ایران ازدواج کردن هست . در مورد اون قضیه هزار و ویک شب هم متین جان این شعر 6 سال قبل از تولد پریچهر توسط اردلان سرفراز و به یاد مادرش که در داراب بوده گفته شده .پس نمی تونه ارتباطی بینشون وجود داشته باشه .
راستش یه جورهایی از هدفم فاصله گرفته شد من می خواستم دوستان اطلاعات خودشون را روی میز بگذارند تا در موردشون تک تک گفتگو کنیم اطلاعاتی که قبلا نداشتیم مثل شغل پدر استاد و مواردی که ذکر شد حالا یا اطلاعاتی که دوستان میدادند موثق بود یا نه صحبت می کردیم نه اینکه در مورد سوال من فقط نظر بدین اینا همه یک طرف چرا یکی نپرسید استاد تاج چی به استاد معین گفتند و.... از دوستان انتظارات بیشتری داشتم شایدم من توقع بیش از اندازه دارم MATIN (متین امین)
ثبت نام در: دوشنبه 5 شهريور 1386, 21:18 بعدازظهر مکان: Ahwaz نامه ها: 404 تشکر شده 42 بار در 22پست
نه متین جان چه توقعی . فکر نمیکنی شاید داری اشتباه میکنی . همین الان شما چند تا سوال کردی و تو اکثر موارد به نتیجه رسیدیم خب میشه حالا دوباره بازم سوال کرد و جواب های دیگه رو گرفت به نظر منم کار خوبیه .
فرضا الان منم یه سوال دارم اینکه کسی میدونه تو امریکا معین بیشتر با کدوم یکی از هنرمندان روابط نزدیک داره ؟
در مورد ازدواج معین در ایران اطلاعی نداشتم پریچه هم قبل از تولد پریچهر دختر همسر دوم استاد سروده شده - اطلاعات جالبی بود متین جان-شماها که توی اصفهانید میتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید که به درد ماها بخوره- ^cd^ توی آسمون عشقم غیر تو پرنده ای نیست روی خاموشی لبهام جز تو اسم دیگه ای نیست
بسیار خوشحال شدم که این انجمن با کمک عزیزان به هدفش نزدیک میشه من با تعدادی از دوستان استاد که صحبت کردم همگی تحصیلات ابتدایی رو تایید می کردند ولی ادامش رو بعلت دوری اون دوستان از نجف آباد خبری نداشتند
یه خاطره هم برام تعریف کردند اینکه استاد هر روز سر صف بصورت دائمی قرائت قرآن به روش استاد عبد الباسط را برای شروع کلاسها بر عهده داشتند و بخاطر صوت ولحن زیبای ایشان هر راه گذری که از اطراف مدرسه رد میشده می ایستاده و تا گوش نمیکرده کار روزانشو شروع نمی کرده متین
من از اطاع دقیقی از ارتباط استاد با دیگر هنرمندان ندارم ولی یکی از کسانی که ایشان بسیار با او در تماس بودند مرحومه مهستی و دخترشون بودند یه شایعه ای شنیدم که خودم اصلا باور نکردم ولی نمیدانم چرا این موضوع را از چند نفر که یکی از انها از همسایه های استاد در نجف آباد هستند شنیدم که خودم رد کردم چون نه از سن سال اون خانم خبر دارم و نه از مسائل دیگر واینکه استاد با دختر مرحومه مهستی یه نامزدی یا یه چیز تو این مایه ها داشته دوستان کمک کنند تا این شایعه را رد یا تایید نماییم
هرکی آمد وسط خودشو کرد نامزد استاد . سحر دختر مرحوم مهستی (روحش را خداوند غرق در رحمت کند}35سالشه بعد دوتا دختر هم داره که هرکدام 7تا 10 سالشه بعدش معین پانته آ سال 82طلاق میده بعد هنوز اونو طلاق نداده بیاد با یکی دیگه نامزد کنه بابا کم شایعه پراکنی کنید